/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Administrația de Stat a Drumurilor a anunțat licitații de sute de milioane de lei pentru reparația drumurilor din raioane

04 iunie 2020, ora 16:08

Agenția de Stat a Drumurilor a anunțat licitații de sute de milioane de lei pentru reparația periodică sau întreținerea temporară a drumurilor publice locale, comunale și străzi din toate raioane. Potrivit ofertelor făcute publice, ASD este gata să ofere peste 780 de milioane de lei pentru lucrări.

Licitațiile au fost anunțate după ce Guvernul a adoptat Programul de reparație periodică/întreținere a drumurilor publice locale, comunale și a străzilor pe anul 2020.

Sectoarele de drum care vor fi reparate și tipul lucrărilor au fost stabilite de consiliile locale.

Lungimea drumurilor propuse pentru reparație este 906 km. Cea mai mare parte din drumuri, peste 600 de kilometri va fi acoperit cu pietriș și aproape 300 de km – cu beton asfaltic.

Termenul preconizat pentru începerea lucrărilor este 01-10 iulie 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram