/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Corneliu Furculiță nu se simte vizat în imaginile cu „kuliokul”: „Avem un studio cinematografic, „Miami Pictures”

missing
04 iunie 2020, ora 13:12

Președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor în Parlament, Corneliu Furculiță, spune că nu se simte vizat în înregistrările video în care șeful statului Igor Dodon ar fi primit de la fostul lider democrat, Vladimir Plahotniuc un pachet, în care se presupune că ar fi fost bani.

În imaginile făcute publice de deputatul Platformei DA Iurie Reniță se aude cum sunt rostite cuvintele salarii, Cornel sau Costea.

Întrebat dacă se simte vizat în aceste imagini, Corneliu Furculiță a spus următoarele: „Consider că noi avem astăzi un studio cinematografic, „Miami Pictures”, de exemplu, care periodic mai produce câteva filmulețe de scurt metraj.

Este un fals absolut. Nu pot fi vizat într-un astfel de dialog, pentru că nu sunt nici contabil, nici casier, nu am dat niciodată salariu”, a declarat Corneliu Furculiță, în cadrul emisiunii „Acces Direct”, de la postul de televiziune „NTV”.

Iurie Reniță a prezentat înregistrarea video pe 18 iunie. Igor Dodon a spus că imaginile sunt trucate.  Procurorii au inițiat un proces penal în cadrul căruia vor fi investigate circumstanțele și vor fi verificate înregistrările video.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram