/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Descoperire macabră la Râbnița! Cadavrul unui bărbat de 60 de ani - găsit într-o casă părăsită

missing
04 iunie 2020, ora 17:30

Cadavrul unui bărbat de 60 de ani a fost găsit ieri, într-o casă părăsită, din raionul Râbnița, regiunea transnistreană. Oamenii legii spun că au depistat corpul neînsuflețit în stare de putrefacție avansată. 

Potrivit primelor informații, cadavrul bărbatului de trei luni era în casă. Pe suprafața acestuia nu au fost depistate semne de moarte violentă. Trupul a fost îndreptat la expertiza medico-legală.

Oamenii legii spun că vârstnicul a fost judecat anterior pentru încălcarea legii și consuma băuturi alcoolice. De asemenea, el se afla la evidența medicului narcolog și nu ducea un mod sănătos de viață.

Cazul a ieșit la iveală după ce vecinii i-au spus proprietarului imobilului, un bărbat de 38 de ani, despre faptul că din casa ce-i aparține se emană un miros neplăcut, iar acesta la rândul său a anunțat organele competente.

Bărbatul a spus oamenilor legii că de peste doi ani nu mai locuiește în această casă. Vecina, care a tras un semnal de alarmă, a spus că de mai multe ori a văzut persoane necunoscute în curte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram