/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ În timp ce Chicu spune una, Ceban susține altceva în legătură cu activitatea Pieței Centrale: „ Administrația pieţei întreprinde toate măsurile. Vânzătorii poartă mască și mănuși”

04 iunie 2020, ora 14:52

După ce ieri, 3 iunie, prim-ministrul Ion Chicu a spus că Piața Centrală ar putea fi închisă pentru că administrația de acolo nu asigură respectarea regulilor sanitare, primarul capitalei susține contrariul. 

Primarul capitalei susține că la Piața Centrală sunt respectate toate regulile sanitare și că administrația de acolo întreprinde toate măsurile pentru combaterea răspândirii pandemiei de Covid-19.

În mesajul postat pe facebook, Ceban spune că „vânzătorii poartă mască și mănuși, suprafețele din piată sunt periodic dezinfectate, iar la intrarea în piață vizitătorilor li se măsoară temperatura”.

Mesajul postat de Ion Ceban:

Primarul a efectuat, astăzi, o vizită la Piața Centrală, după ce ieri, 3 iunie, la ședința Guvernului, premierul Ion Chicu a declarat că Piața Centrala ar putea fi închisă pentru că administrația de acolo nu respectă regulile sanitare.

„Văd că la Piața Centrală se cumpără cănuțe de parcă nici nu e nimic. Doamna ministru, pregătiți actele și proiectele necesare ca să închidem Piața Centrală din Chișinău”, a spus premierul Ion Chicu.

Piața Centrală, la fel ca și alte piețe agro-alimentare din țară, a fost închisă în luna martie, la începutul pandemiei de coronavirus.

Piata Centrală ar putea fi închisă din nou! Chicu: „Nu ne batem joc de medici, dragi moldoveni”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram