/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Igor Grosu: „Doar un milion de lei din cele aproape 100 de milioane din pachetul de ajutor a ajuns la antreprenori”

missing
04 iunie 2020, ora 20:01

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Igor Grosu susține că doar un milion de lei din pachetul de ajutor de aproape 100 de milioane aprobate de Parlament au ajuns la oamenii de afaceri pentru susținerea în criza provocată de COVID. Potrivit lui, despre aceasta „s-a scăpat cu vorba” ministrul Finanțelor, Serghei Pușcuță, la ultima ședință a legislativului.

„La ultima ședință a Parlamentului domnul Pușcuță s-a scăpat cu vorba și a zis că din pachetul de ajutor pe care l-am votat tocmai un milion de lei a ajuns la oamenii de afaceri. Atunci noi repede am încercat să aflăm cât am votat ca să ajutăm antreprenorii – aproape 100 de milioane. Noi suntem la finalul celor două luni de carantină și ministrul Finanțelor spune că din acel pachet de aproape 100 de milioane de lei, abia un milion a ajuns la agenții economici. Și eu mă întreb – noi ce facem economie și pe pachetul de suport a micului business?”, a declarat Igor Grosu la emisiunea „Punctul pe azi” de la postul TVR Moldova.

Deputatul susține că Republica Moldova se află acum într-o situație foarte complicată pentru că, pe de o parte, Guvernul Chicu și-ar fi demonstrat incapacitatea, pe de altă parte pentru că înainte de a fi dat jos acest Guvern, trebuie să existe o ofertă pentru că nu lăsa țara fără guvernare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram