/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Numărul moldovenilor decedați în afara țării din cauza COVID-19

missing
04 iunie 2020, ora 11:09

Nouă cetățeni ai R. Moldova au decedat în afara țării pierzând lupta cu noul Coronavirus. Potrivit Ministerului de Externe, trei conaționali au decedat în Italia, câte doi în Marea Britanie și Germania și câte unul în Spania și Irlanda.

Serviciul de presă al Ministerului, a precizat că toți cetățenii aveau comorbidități, explicând că alte detalii nu pot oferi. Consulatele oferă asistență rudelor pentru repatrierea cadavrelor.

Oficialii au menționat că nu este cunoscută cifra exactă a moldovenilor infectați cu noul coronavirus în afara hotarelor țării.

În R. Moldova, 314 persoane au pierdut lupta cu boala, iar până la ora actuală, au fost confirmate 8795 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1019 în Transnistria.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram