/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Primăria din Comrat, în carantină după ce doi consilieri s-au infectat cu COVID-19

missing
04 iunie 2020, ora 10:16

Primăria din Comrat a intrat în carantină, după ce doi consilieri municipali au fost diagnosticați cu COVID-19. Potrivit primarului localității, Serghei Anastasov, ambii au nevoie de oxigen, iar unul este internat la spitalul de Boli Infecțioase din Chișinău, iar cel de-al doilea consilier așteaptă să fie transferat la Chișinău transmite gagauz.info.

Câțiva consilieri municipali, precum și lucrătorii ai primăriei au simptome precum febră și tuse. Drept urmare, Primăria Comrat a intrat în carantină.

„Nu lăsăm pe nimeni să intre în clădirea primăriei, toți angajații sunt carantină timp de două săptămâni. Zile de de audieri au fost anulate. Am dat ordine să fie organizate întâlnirile online, fără vizitatori”, a precizat primarul Serghei Anastasov.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 8795 cazuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram