/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

„Pro Moldova” propune un proiect de lege care are scopul de a proteja personalul medical

04 iunie 2020, ora 10:59

Grupul „Pro Molodva” propune un proiect de lege care are scopul de a proteja personalul medical. Mai exact, deputații cer Guvernului ca medicii din prima linii care vindecă pacienții infectați cu coronavirus să fie testați periodic și gratuit pentru Covid-19.

Poriectul de lege vine în contextul în care tot mai mulți medici sunt diagnisticați cu coronavirus.

Propunem și o normă tranzitorie prin care Guvernul va asigura testarea obligatorie gratuită, săptămânală, a întregului personal, care activează în perioada pandemiei COVID-19”, a scris deputata Ruxanda Glavan pe pagina sa de Facebook.

‼️ Vrem protejarea adevărată a colaboratorilor din sănătate‼️

???? Situația Republicii Moldova în contextul pandemiei, nu…

Publicată de Ruxanda Glavan pe Miercuri, 3 iunie 2020

Până azi, au fost confirmate 8 795 cazuri de infecție cu noul coronavirus. Din care 1 691 sunt în rândul angajaţilor sistemului de sănătate. Medici-399, farmaciști-21, asistenţi medicali-667, felceri-89, personal auxiliar-515 persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram