/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Trei ambasadori ai Republicii Moldova vor fi rechemați în țară. Decretele au fost deja semnate

missing
04 iunie 2020, ora 20:51

Trei ambasadori ai R. Moldova vor fi rechemați în țară. Este vorba despre diplomații aflați în Canada, România și Austria. Decretele privind rechemarea acestora au fost semnate de șeful statului și vor fi publicate mâine în Monitorul Oficial.

Astfel, va fi rechemată Ala Beleavschi din funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Canada, Victor Osipov din funcţia de ambasador în Republica Austria, în Republica Slovacă, Reprezentant Permanent al Republicii Moldova pe lângă OSCE și Reprezentant pe lângă Biroul Națiunilor Unite de la Viena. De asemenea, rechemarea lui Mihai Gribincea din funcţia de ambasador în România, în Muntenegru și în Republica Serbia, scrie Moldpres.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram