/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

UNFPA Moldova a donat un lot materiale de protecție în valoare de 10 mii de dolari pentru Biroul Național de Statistică

04 iunie 2020, ora 17:55

Fondul ONU pentru Populație (UNFPA) a oferit tuturor angajaților Biroului Național de Statistică (BNS), inclusiv celor 36 de subdiviziuni teritoriale, un lot de produse de protecție și dezinfectanți în valoare de circa 10 mii de dolari. Produsele sunt oferite în contextul prevenirii și combaterii epidemiei cauzate de COVID-19. 

În total, au fost donate 6 mii de măști, 12 mii mănuși, 2 termometre cu infraroșu și 1248 litri de dezinfectanți. Acțiunea face parte din angajamentul UNFPA de a susține țara noastră, inclusiv instituțiile naționale, în răspunsul la pandemia COVID-19 și de a oferi suportul necesar în prevenirea acesteia în rândul angajaților.

UNFPA, ca parte a Programului de Țară pentru anii 2018 – 2022, desfășoară, în parteneriat cu BNS, câteva programe de amploare, care implică revizuirea numărul populației la nivel național și local și estimarea migrației internaționale și interne, în conformitate cu standardele internaționale, precum și dezvoltarea unui sistem informațional integrat al datelor statistice demografice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram