/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Banca Mondială va aloca suma de 3,5 mln. dolari SUA pentru achiziționarea tehnicii de calcul în școli

missing
05 iunie 2020, ora 15:36

Banca Mondială va acorda Republicii Moldova 3,5 milioane de dolari SUA pentru achiziționarea tehnicii de calcul în școli. Banii vor fi alocați prin intermediul Proiectului „Reforma Învățământului în Moldova”.

Ministrul Educației, Igor Șarov, susține că pandemia legată de virusul COVID-19 a determinat instituția să-și revizuiască obiectivele prioritare și să pună accent pe dotarea cu tehnică de calcul a instituțiilor și pe instruirea profesorilor în domeniul tehnologiilor informaționale.

Proiectul „Reforma Învățământului în Moldova” (PRIM) este implementat în perioada aprilie 2013 – aprilie 2022.  Bugetul total al proiectului este de 50 mln. dolari SUA. PRIM este un împrumut investițional, finanțat de Banca Mondială.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram