/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Deputații Partidului Șor vor merge astăzi în plenul Parlamentului. Cer organizarea ședințelor

missing
05 iunie 2020, ora 06:42

Fracțiunea parlamentară a Partidului Politic Șor critică comportamentul majorității parlamentare, care, în opinia lor, a blocat din nou activitatea legislativului, într-o situație critică pentru Republica Moldova. Astfel, deputații anunță că astăzi se vor prezenta în plenul Parlamentului.

„În timp ce mii de medici stau zilnic pe baricade, riscându-și viața și sănătatea lor și ale familiilor lor, deputații PSRM-PDM s-au „autoizolat” acasă și așteaptă să treacă pandemia. Între timp, peste 300 de oameni au decedat, sute se îmbolnăvesc zilnic, economia e pusă la pământ, oamenii rămân fără locuri de muncă, tot mai multe afaceri se închid sau falimentează”, se spune într-un comunicat al partidului.

Deputații fracțiunii Șor îndeamnă toți deputații să revină de urgență la ședințele parlamentare la care să fie discutate și identificate soluții pentru cele mai grave probleme cu care se confruntă Republica Moldova: situația pandemică, criza economică, măsuri pentru susținerea economiei și a cetățenilor și multe alte subiecte care nu suportă amânare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram