/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Accident fatal la Briceni! Un tânăr de 17 ani a decedat

missing
05 iunie 2020, ora 10:28

Un tânăr de 17 ani a decedat în urma unui accident rutier care s-a produs ieri, după amiază, în apropierea satului Cotiujeni, raionul Briceni. Acesta se afla la volanul unei motociclete, dar a pierdut controlul și s-a tamponat într-un șanț. În urma rănilor primite, s-a stins din viață.

Poliția a fost alertată în jurul orei 16:20. Tânărul este din satul Larga, același raion. El conducea o motocicletă de marca „Kawasaki”, înmatriculată în Italia, pe traseul Briceni – Cotiujeni – Larga. După ce a intrat în șanț, motocicleta a derapat și a intrat într-un copac.

Tânărul a fost depistat în șanțul de pe marginea drumului cu multiple răni în regiunea capului. Casca de protecție era deteriorată. El a fost preluat de serviciul de urgență, dar s-a stins din viață în drum spre spital, a comunicat ofițera de presă a IP Briceni, Svetlana Talpă.

Polițiștii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram