/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Furtună recunoaște că mai multe restricții au fost scoase sub presiune. „Nu am fost auziți”

missing
05 iunie 2020, ora 15:15

Directorul Agenției Naționale de Sănătate Publică, Nicolae Furtună, recunoaște că mai multe restricții au fost anulate sub presiune. Epidemiologul continuă să creadă că decizia a fost prematură.

„Noi dintotudeauna am pus problema că astăzi e prematur de a relaxa anumite activități și ați văzut pressing-ul cu care ne-am pomenit din Piața Centrală, de la patentari, HORECA, biserică și așa mai departe și ne-am gândit că după două luni de izolare, oamenii au învățat lecțiile. Din păcate, nu am fost auziți”, a declarat Nicolae Furtună într-o conferință de presă azi-dimineață.

Amintim că după mai bine de două luni de izolare și restricții legate de pandemia de coronavirus, autoritățile au decis recent să relaxexe câteva dintre ele. Astfel, din 1 iunie s-au redeschis piețele agro-alimentare, din 8 iunie se vor redeschide centrele comerciale, iar din 15 iunie sălile de sport.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram