/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Grătiești: Un taximetrist a fost înjunghiat de clienți, noaptea trecută

missing
05 iunie 2020, ora 16:11

Un taximetrist în vârstă de 34 de ani a fost înjunghiat de clienți. Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 02:00, în satul Hulboaca, din comuna Grătiești. Oamenii legii îi caută pe agresori.

Potrivit ofițerei de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati victima este angajatul unui companii de taximetrie din Chișinău. Agresorii au fugit de la fața locului.

Taximetristul urma să facă o comandă din localitatea Hulboaca spre sectorul Botanica din capitală. Ajungând la fața locului, doi tineri, l-au atacat și i-au aplicat mai multe lovituri pe suprafața corpului. În cele din urmă, bărbatul a fost transportat la spital pentru a i se acorda ajutor medical.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram