/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Pedeapsa pe care ar putea să o primească un bărbat din capitală, după ce ar fi amenințat o femeie că va publica imagini video compromițătoare

missing
05 iunie 2020, ora 15:20

Un bărbat de 59 de ani din capitală riscă până la 15 ani de pușcărie pentru șantaj. Procurorii susțin că acesta a cerut 400 de mii de lei de la o femeie și a amenințat-o că va publica, pe rețelele de socializare, imagini video în care aceasta apare în ipostaze compromițătoare.

Potrivit responsabililor din cadrul Procuraturii Generale, bărbatul de 59 de ani a intrat în posesia unor secvențe video în care victima, o femeie de 49 de ani, apare în ipostaze compromițătoare. Tot procurorii spun că suspectul i-a trimis un mesaj femeii prin care o amenința că va publica imaginile video pe rețelele de socializare, dacă aceasta nu-i va da 400.000 de lei.

După ce a primit mesajul, femeia a anunțat autoritățile, care au pornit o cauză penală pentru infracțiune de șantaj.

Pe 29 mai, femeia s-a întâlnit cu suspectul și i-a dat de 200 euro, prima parte din suma de 400 de mii de lei pe care i-a cerut-o acesta.

Ulterior, pe 3 iunie, suspectul a fost prins în flagrant de mascații de la Fulger în timp ce primea de la victimă 6.000 de lei, a doua tranșă din suma stabilită.

Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore, iar în cazul în care vinovăția acestuia va fi demonstrată în instanța de judecată, acesta riscă până la 15 ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram