/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

ULTIMA ORĂ! Coronavirusul a curmat viața a încă șase persoane. Cea mai tânără victimă avea 51 de ani

missing
05 iunie 2020, ora 17:25

Ministerul Sănătății anunță alte șase decese din cauza virusului COVID-19. Este vorba despre trei femei și trei bărbați din diferite localități ale țării. Bilanțul celor răpuși de COVID-19 se ridică la 323.

Victime ale COVID-ului sunt doi bărbați de 70 și 66 de ani din raionul Sângerei. Ambii sufereau și de alte boli, concomitent cu coronavirusului. Bărbatul de 70 de ani avea hipertensiune arterială gr. III, edem cerbral și insuficiență poliorganică, iar cel de 66 de ani suferea și de insuficiență cardio-respiratorie acută, infarct miocardic vechi, diabet zaharat și obezitate de gr. III.

O altă victimă este o femeie de 63 ani din mun. Chișinău. Aceasta a fost internată în stare gravă pe 4 iunie la Spitalul Clinic din Bălți. Comorbidități: boală cronică renală, nefropatie  și glomerulopatie diabetică, anemie cronică.

Un bărbat de 70 ani din raionul Cahul a fost răpus de boală după ce a fost internat la data de 23 mai, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Acesta suferea de insuficiență cardiovasculă, cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială și diabet zaharat.

O femeie de 51 de ani din Comrat a decedat după ce a fost internată în stare gravă pe 3 iunie la Spitalul Raional Comrat. Aceasta suferea de diabet zaharat.

O altă femeie de 59 de ani era din mun. Bălți. A fost internată în stare gravă la data de 3 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate gr. III, edem cerebral.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram