social

UPDATE: Și de această dată alerta cu bombă de la Ambasada Federației Ruse a fost falsă

05 iunie 2020, ora 12:50
Distribuie:

UPDATE: ORA 12:50 Alerta cu bombă de la Ambasada Federației Ruse din Chișinău s-a dovedit a fi falsă.

Potrivit ofițeri de presă a DP Chișinău, Natalia Stati, pe poșta electronică a Ambasadei Federației Ruse a parvenit un mesaj precum că este amplasat un obiect explozibil.

Ulterior, un reprezentant al ambasadei a comunicat carabinierilor, care asigurau securitatea obiectivelor, despre acest fapt. La fața locului imediat s-au deplasat toate serviciile specializate, iar zona a fost încercuită.

Totodată, reprezentanții instituției au comunicat că teritoriul ambasadei a fost verificat și careva obiecte suspecte s-au explozibile nu au fost depistate.

În urma verificărilor perimetrului, de către angajații bomteh, careva mijloace explozibile sau suspecte nu au fost depistate. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal. Toate circumstanțele se stabilesc.

ORA 12:18 Alertă cu bombă la Ambasada Federației Ruse din Chișinău, personalul a fost evacuat. Informația a fost confirmată de ofițera de presă a Poliției capitalei, Natalia Stati.

Apelul la 112 a fost recepționat la ora 11:50. La fața locului s-au deplasat imediat toate serviciile abilitate, inclusiv salvatorii și geniștii, iar zona a fost încercuită.

Menționăm că, aceasta este a doua la număr alertă la Ambasada Rusiei în această săptămână. Prima s-a dovedit a fi falsă.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram