/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Noi imagini video cu Dodon și Plahotniuc, făcute publice de deputații Reniță și Carp

missing
05 iunie 2020, ora 11:39

Deputații Iurie Reniță, Lilian Carp au prezentat noi imagini de la celebra întâlnire cu „kuliokul” pe masă între Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc. Materialele video au fost prezentate într-o conferință de presă.

Din imaginile prezentate, vedem că Dodon și Plahotniuc discută despre o coaliție între între PSRM și PDM. Totodată, Dodon a dezvăluit că îi pregătea un fel de note informative pentru președintele rus Vladimir Putin. Deputatul Carp, a declarat în context, că șeful statului ar trebui cercetat de procuratură pentru trădare de patrie.

Acesta a mai menționat că materialele date se află pe un stick de memorie de 16 gb, iar procuratura Anticorupție le-ar avea de mai bine de un an de zile.

„Aceste materiale se află la procuratura, la fel ca și celelalte materiale unde Procurorul General îi trimite „priveturi„ lui Slavic. Procuratura Generală urmează să se autosesizeze și să scoată de la naftalină acel stick de 16 gb in care au fost transmise filmările și să studieze articolul de trădare de patrie din partea lui Igor Dodon. Astăzi noi avem proba. Un șef de stat face rapoarte politice despre situația din R. Moldova . Procuratura, dar și SIS este obligat să se autosesizeze”, a declarat Carp.

Deputatul Iurie Reniță a precizat că a primit imaginile video prin corespondență.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram