Deputații Iurie Reniță, Lilian Carp au prezentat noi imagini de la celebra întâlnire cu „kuliokul” pe masă între Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc. Materialele video au fost prezentate într-o conferință de presă.

Din imaginile prezentate, vedem că Dodon și Plahotniuc discută despre o coaliție între între PSRM și PDM. Totodată, Dodon a dezvăluit că îi pregătea un fel de note informative pentru președintele rus Vladimir Putin. Deputatul Carp, a declarat în context, că șeful statului ar trebui cercetat de procuratură pentru trădare de patrie.

Acesta a mai menționat că materialele date se află pe un stick de memorie de 16 gb, iar procuratura Anticorupție le-ar avea de mai bine de un an de zile.

„Aceste materiale se află la procuratura, la fel ca și celelalte materiale unde Procurorul General îi trimite „priveturi„ lui Slavic. Procuratura Generală urmează să se autosesizeze și să scoată de la naftalină acel stick de 16 gb in care au fost transmise filmările și să studieze articolul de trădare de patrie din partea lui Igor Dodon. Astăzi noi avem proba. Un șef de stat face rapoarte politice despre situația din R. Moldova . Procuratura, dar și SIS este obligat să se autosesizeze”, a declarat Carp.

Deputatul Iurie Reniță a precizat că a primit imaginile video prin corespondență.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!