/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Protest în fața Parlamentului de la Kiev. Se cere demisia ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Arsen Avakov

05 iunie 2020, ora 13:51

Sute de oameni s-au adunat în fața clădirea Parlamentului de la Kiev. Protestatarii cer demisia ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Arsen Avakov, scrie rbc.ua.

Cele 400 de persoane au venit cu pancarte. Din imaginile video se vede că unii poarte masca de protecție, alții însă nu.

Oamenii cer ca Arsen Avakov să fie demis, din cauza reformei, care potrivit protestatarilor, a eșuat aplicarea legii în cazul activistei și omorului băiețelului de cinci ani din Pereiaslav-Hmelnițki.

Protestatarii mai cer demisia lui Avakov, în urma cazului în care acum câteva săptămâni un poliţist a torturat o tânără de 26 de ani chemată ca martor la o secţie de poliţie din oraşul Kaharlîk, situat la aproximativ 80 de kilometri sud de Kiev. Ofiţerul de poliţie i-a pus victimei pe faţă o mască de gaze, cătuşe la mâini şi a tras cu un pistol deasupra capului acesteia, după care a violat-o de mai multe ori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram