/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Incident controversat în SUA. Doi polițiști care au împins un protestatar în vârstă au fost puși sub acuzare

missing
07 iunie 2020, ora 08:17

Doi polițiști din Buffalo, statul New York, care au împins pe stradă un bărbat de 75 de ani, în timpul unui protest, au fost arestați și puși sub acuzare sâmbătă. Acest nou incident implicând poliția a stârnit multe controverse și indignare. Bărbatul s-a dezechilibrat, a căzut și a fost rănit grav. 

Incidentul a fost filmat și arată foarte clar cum s-au petrecut faptele, de aceea a stârnit și multă emoție. Agenții au fost suspendați și a fost deschisă o anchetă.

Cei doi polițiști au fost puși sub acuzare sâmbătă, 6 iunie pentru agresiune cu intenție. Polițiștii au fost audiați prin videoconferință, au pledat nevinovat, apoi au fost eliberați. Data procesului a fost stabilită pentru 20 iulie, anunță Digi24.

Sindicatul polițiștilor s-a opus suspendării lor și, în semn de solidaritate, 57 de agenți dintr-o echipă specială de intervenție și-au dat demisia din această forță specială de reacție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram