/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Fotbal: Barcelona redeschide publicului accesul la facilitățile din jurul stadionului său

missing
08 iunie 2020, ora 12:01

FC Barcelona a anunţat, după trei luni cu porţile închise din cauza pandemiei de coronavirus, că va redeschide de luni facilităţile sale din jurul stadionului Camp Nou, relatează EFE, scrie agerpres.ro.

Printre facilităţile care îşi deschid porţile se numără muzeul, magazinul oficial al clubului şi birourile de asistenţă ale clubului situate la marginea arenei Camp Nou, conform măsurilor de siguranţă şi de protecţie stabilite de autorităţile sanitare.

Vizitatorii vor trebui să respecte distanţa socială de doi metri şi să utilizeze măşti de protecţie în spaţiile închise. Vor fi instalate dozatoare de gel dezinfectant în întregul spaţiu, care vor fi marcate şi vizibile.

Muzeul clubului, unul dintre cele mai mari atracţii ale Cataloniei, îşi va deschide porţile de luni, cu un program de vizite între orele 10:00 şi 15:00, pe durata întregii săptămâni. Datorită măsurilor de protecţie şi protocoalelor, ecranele tactile ale muzeului nu vor fi operaţionale; nici ghidurile audio şi nici automatele de distribuit monede şi fotografii.

Magazinul din Camp Nou se redeschide tot de luni, cu respectarea măsurilor de protecţie, cu un program între orele 10:00 şi 16:00.

Pe de altă parte, patinoarul va rămâne închis publicului cu planuri de redeschidere în septembrie, conform planului detaliat de Barcelona.

Barcelona va relua sezonul din La Liga, suspendat în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus, cu un meci în deplasare la Real Mallorca pe 13 iunie. Barca este lider, înaintea ultimelor 11 etape, cu un avans de două puncte faţă de rivala Real Madrid.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram