/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ StarNet a ajuns la Orhei. Este deja cea de-a 35 filială

08 iunie 2020, ora 21:27

StarNet a ajuns și în casele orheienilor. Una din cele mai mari și cunoscute companii de telecomunicații din Republica Moldova a făcut un nou pas de succes și a deschis, în această sâmbătă, ușile celei cea de-a 35 filială. Acum, locuitorii Orheiului pot beneficia de cele mai calitative servicii și produse de ultimă generație.

În pofida crizei provocate de pandemia cu noul coronavirus, cu pași grăbiți și siguri, StarNet își urmează programul său investițional, spune administratorul companiei. Iar în această sâmbătă, una din cele mai mare întreprinderi de telecomunicații din Republica Moldova a reușit să ajungă și în Orhei, aceasta fiind deja cea de-a 35 filială, pentru care au fost investite 3 milioane și jumătate de lei.

ION ROȘCA, ADMINISTRATOR STARNET: „Inaugurăm rețeaua de comunicații electronice în municipiul Orhei. Aici aducem produse de ultimă generație de acces la internet la viteză de un gb și produse de TV de ultimă generație”.

Însă planurile mărețe ale StarNet nu se opresc aici. Compania își propune să ajungă, în timpul apropiat, și în casele oamenilor din alte raioane, precum Dondușeni, Telenești, Cantemir, Anenii Noi și Ștefan Vodă. Toate fac parte dintr-un plan de dezvoltare.

ION ROȘCA, ADMINISTRATOR STARNET: „Care urmează defapt strategia StarNet-ului – StarNet în fiecare casă, în fiecare raion. Suntem pe ultima sută de metri în acest an când acoperim toată Republica Moldova”.

VICTORIA NONII, PROJECT MANEGER, STARNET: „Acest eveniment proiect face parte din proicetul de extindere a rețelei StarNet în toată țara. Astfel, până la sfârșitul anului, ne planificăm ca fiecare locuitor să beneficieze de cele mai calitative servicii de internet”.

Orheienii vor beneficia de multe suprize, afirmă directorul noii filiale.

VIOREL BOLBOȘENCO, ȘEF FILIALA STARNET ORHEI: „Pot spune ferm și tare că orheienii deja orheienii sunt deja conectați la serviicile StarNet. La zi avem peste 30 de persoane care sunt conectate deja. Noi oferim locuitorilor din Orhei 50 la sută la fiecare pachet oferit de companie”.

De acest pachet a beneificiat și Virginia Pînzari, prima clientă din Orhei ce s-a alăturat StarNet-ului.

VIRGINIA PÎNZARI, CLIENTĂ: „Beneficiem de trei televizoare cu telecomadă seprată, o viteză mai mare a internetului, o calitate a imaginii. Suntem mulțumiți. Îndemnăm toți locuitorii să se coneceteze la ceva mai bun”.

StarNet este un brand „fabricat în Moldova”, o investiţie sută la sută locală care s-a nascut acum 17 ani, ce a reușit să aducă o schimbare în Republica Moldova prin facilitarea accesului la tehnologii şi soluţii de comunicare de ultimă generaţie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram