/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Compania Wizz Air lansează trei curse noi din Chișinău, începând cu 15 iulie. Destinațiile anunțate

09 iunie 2020, ora 17:34

Compania Wizz Air va lansa, începând cu 15 iulie, trei curse noi din Chișinău. Astfel, cel mai mare operator low cost din Europa Centrală și de Est va opera zboruri din Chișinău spre Nisa, Hamburg și Basel-Mulhouse. 

Odată cu relansarea zborurilor regulate de pasageri din 15 iunie, compania Wizz Air anunță că la exact o lună după reluarea traficului aerian, va lansa cele trei noi curse dinspre Chișinău.

Contactați de TV8, reprezentanții companiei Wizz Air ne-au comunicat că zborurile spre cele trei destinații vor fi operate începând cu 15 iulie, iar prețul unui bilet pentru una dintre cele trei destinații va începe de la 29,99 euro.

„Zborurile vor fi operate începând cu 15 iulie. Spre Nisa și Basel-Mulhouse vor fi organizate curse de pe 15 iulie, iar spre Hamburg  de pe 16 iulie”, ne-au mai comunicat reprezentanții Wizz Air.

Acum o săptămână, pe 3 iunie, Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a decis reluarea curselor regulate de transport aerian dinspre și înspre Republica Moldova, începând cu 15 iunie.

În contextul prevenirii răspândirii pandemiei de Covid-19, compania Wizz Air a anunțat că, odată cu reluarea zborurilor, va lua măsuri adiționale de igienă și protecție pentru siguranța pasagerilor. Tot aici, la îmbarcarea în aeronavele companiei, toți pasagerii vor trebui, în mod obligatori, să poarte măști și mănuși pe tot parcursul zborului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram