/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Summitul de pace ar putea fi sabotat

Bulgaria prelungeşte starea de urgenţă până la sfârşitul lunii iunie

missing
10 iunie 2020, ora 13:50

Starea de urgenţă epidemică din Bulgaria se prelungeşte până la sfârşitul lui iunie, a anunţat miercuri premierul Boiko Borisov. Acesta a precizat că această măsură de combatere a coronavirusului a fost decisă după o creştere a numărului de cazuri noi, scrie Agerpres.

Guvernul de la Sofia a relaxat deja restricţiile impuse la jumătatea lui martie, permiţând redeschiderea restaurantelor şi a mallurilor. Borisov a declarat că deocamdată nu există intenţia de a aplica noi restricţii, dar a făcut apel la populaţie să respecte distanţarea fizică.

Până acum, în Bulgaria s-au înregistrat 2.889 de cazuri de infectare cu coronavirus, din care 167 urmate de decese. În ultimele 24 de ore au apărut 79 de cazuri noi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram