/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

O femeie din Moldova care s-a întors recent în Italia cu un microbuz, internată cu coronavirus

missing
10 iunie 2020, ora 13:36

O femeie originară din R. Moldova a fost internată într-un spital din Padova, fiind dignsoticată cu coronavirus. Moldoveanca s-a întors în Italia acum cinci zile pentru a lucra ca îngrijitoare. Aceasta a călătorit într-un microbuz cu alte 11 persoane, scrie presa locală

Femeia s-a simțit rău la două zile după ce a sosit în Italia.

„În urmă cu doar două zile, a început să facă febră și s-a prezentat la Urgență unde i-au fost făcute imediat analizele. Testată pozitiv la Covid-19, a fost imediat internată la secția de boli infecțioase”, precizează medicul Daniele Donato, directorul spitalului din Padova.

O parte din persoanele cu care acesta a interacționat au fost autoizolate și sunt monitorizate de către medici.

„Am luat legătura cu toate persoanele cu care a intrat în contact aici, la Padova, cu bătrâna pe care o îngrijește și cu fiii acesteia. De asemenea, reprezentanții spitalului italian au anunțat consulatul Republicii Moldova și au activat protocolul pentru a găsi cele 11 persoane și șoferul din microbuzul cu care femeia a călătorit”, mai spune medicul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram