/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Popșoi regretă că l-a lovit pe Novac: „Cred că oamenii merită să vadă discuții civilizate despre problemele societății”

missing
10 iunie 2020, ora 12:57

După altercațiile care au avut loc ieri în studioul TV8 între deputații Grigore Novac și Mihai Popșoi, ultimul a venit astăzi cu un comentariu pe o rețea socială. Parlamentarul regretă că l-a lovit pe Novac și a asigurat că „nu va mai reacționa la fel”.

Chiar și așa deputatul spune că va continua să-l critice pe Grigore Novac și „alți corupți, chiar dacă vor continua să sară la bătaie”.

„Mereu spun lucrurilor pe nume. Din acest motiv dna Greceanîi îmi închide microfonul, Dodon m-a dat în judecată, iar Novac a sărit la bătaie. Însă, nimic nu mă va opri să demasc hoția și corupția. Totuși, regret că i-am răspuns cu aceeași monedă. Cred că oamenii merită să vadă discuții civilizate despre problemele societății. Voi continua să-l critic pe Grigore Novac și alți corupți, chiar dacă vor continua să sară la bătaie. Vă asigur, însă, că nu voi mai reacționa ca și ei”, a scris Popșoi.

Amintim că, totul s-a luat de la faptul că deputatul PAS l-a criticat pe deputatul PSRM și i-a amintit că ar fi înregistrat o căsătorie fictivă pentru a beneficia de unele terenuri. Ulterior, Novac i-a reproșat lui Popșoi să nu se lege de soția lui și de rudele lui.

Vezi și:

Reacția PAS, după altercațiile de ieri dintre Novac și Popșoi: „Condamnăm violența și dezbaterea agresivă”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram