/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/FOTO/ Transformare incredibilă. Cum arată o tânără de 29 de ani după ce a slăbit 92 kg

missing
11 iunie 2020, ora 14:48

Simone Anderson, o tânără în vârstă de 29 de ani din Noua Zeelandă, cântărea în urmă cu 6 ani peste 169 de kilograme, transmite știrileprotv.ro.

Femeia a decis în anul 2014 că are nevoie de o schimbare. După 92 de kilograme pierdute și o operație care să o scape de excesul de piele, transformarea este radicală, conform Daily Star.

Între timp, Simone și-a documentat procesul de slăbire cu ajutorul paginii de Instagram, devenind între timp speaker motivațional și autor al unei cărți despre stilul de viață sănătos.

De asemenea, tânăra a făcut și o operație pentru micșorarea stomacului.

„Am pierdut 92 de kilograme și mă antrenez zilnic. Mănânc mese echilibrate și proaspete și îmi place să văd cum devin din ce în ce mai puternică pe zi ce trece”, a spus Simone.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simone Anderson (@simone_anderson) pe

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram