/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Vicedirectorul ANTA ar fi fost surprins într-un local de lângă Guvern, în ciuda restricțiilor impuse de autorități

missing
11 iunie 2020, ora 11:32

Vicedirectorul Agenţiei Naţionale Transport Auto (ANTA), Vasile Răileanu, ar fi fost suprins acum două zile într-un local de lângă clădirea Guvernului, în condiţiile în care restaurantele şi cafenelele în spaţii închise vor putea fi redeschise abia după 15 iunie. Ex-director al MOLDATSA, Sorin Stati a publicat câteva fotografii pe pagina sa de Facebook și afirmă că l-a văzut pe Raileanu, la data de 9 iune, în jurul orei 16:00, „în timpul orelor de muncă”.

„Marți, pe data de 09.06.2020, un pic după ora 16.00, Vasile Raileanu, actualul director adjunct al Agenției Naționale Transport Auto/ANTA, responsabil de autorizări, „dughea пивэ”, într-un local care se afla în imediata apropiere de clădirea Guvernului și care urma să nu activeze ca și restul HORECA, pâna pe 15 iunie… Nu este pentru prima dată când Vasile Răileanu chefuiește în acest local în timpul orelor de lucru, își organizează aici întâlnirile sale neoficiale, pe timp de pandemie. Cine îl cunoaște pe Vasile Răileanu îi va recunoaște fizionomia cu certitudine”, a scris Stati.

Marti, pe data de 09.06.2020, un pic dupa orele 16, Vasile Raileanu, actualul director adjunct al Agentiei Nationale…

Publicată de Sorin Stati pe Miercuri, 10 iunie 2020

Contactat telefonic pentru o reacție la acest subiect, Vasile Raileanu a negat cele spuse de Stati și afirmă că marți, 9 iunie, după ora 16:00 acesta cel mai probabil s-ar fi îndreptat spre casă de la muncă.

„Nu este adevărat. Eu nu comentez ce scrie domul Sorin Stati și nu cunosc despre ce vorbește acesta. Eu pe data de 9 la sigur nu am fost în niciun local pentru că este carantină. Marți, după ora 16:00, ora de lucru probabil m-am deplasat acasă sau în altă direcție. Nu vă mai pot spune, nu țin minte”, a precizat pentru tv8.md Raileanu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram