/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

O moldoveancă de 63 de ani, lidera unei rețele de proxeneți, reținută după trei ani de căutări

missing
11 iunie 2020, ora 16:38

O femeie în vârstă de 63 de ani, organizatoarea unei rețele de proxeneți, a fost reținută ieri, 10 iunie de oamenii legii și plasată în Penitenciarul Nr. 13. Aceasta se afla în căutare de trei ani.

Femeia, originară din Chișinău a fost condamnată în anul 2017 de instanța de judecată la 11 ani de închisoare cu executare,  pentru proxenetism și trafic de copii în scopul exploatării sexuale în prostituție.

Potrivit polițiștilor, pe parcursul anilor 2009 – 2014, femeia, împreună cu alte persoane a format un grup criminal organizat, astfel au recrutat și îndemnat la practicarea prostituției mai multe tinere, printre care și minore.

Victimele erau plasate într-o casă din capitală, supranumită în grupurile de consumatori de prostituate „Dom 2”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram