/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

ULTIMA ORĂ! Alte trei decese din cauza coronavirusului s-au înregistrat astăzi

missing
11 iunie 2020, ora 17:16

Autoritățile anunță încă trei decese provocate de virusul COVID-19 în Republica Moldova. Secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Constantin Rîmiș, nu a specificat vârstele și de unde sunt persoanele decedate. Bilanțul celor răpuși de coronavirus se ridică la 375.

Este vorba despre un bărbat de 64 ani din raionul Briceni. Bărbatul a fost tranferat în stare gravă de la SR Briceni la SR Edineț pe data de 6 iunie. Acesta suferea de hepatită toxică și obezitate gr. II.

Răpusă de COVID este și o femeie de 65 ani din mun. Bălți. Aceasta a fost internată în stare gravă la Spitalul Clinic Bălți, pe data de 4 iunie, cu insuficiență respiratorie acută. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III.

A treia victimă este o femeie de 67 ani din mun. Chișinău. Femeia a fost transferată de la SCM „Sfînta Treime” la Spitalul Clinic Bălți pe data de 3 iunie. Comorbidități: pielonefrită cronică, hipertensiune arterială gr. III, anemie cronică gr. III.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram