Vara e deja aici, iar canicula nu se va face așteptată prea mult. Astfel, compania LG vă va ajuta să păstrați toate produsele proaspete, iar băuturile – reci cu noul Frigider LG DoorCooling+. El  poate să satisfacă orice dorință a clientului,  de la un volum mare și design original până la un motor cu economisire a energiei.

În fiecare casă trebuie să fie un frigider, iar dacă sunteți în căutarea unuia care nu va produce zgomot și care se va înscrie în designul bucătăriei dumneavoastră atunci compania LG este gata să vă prezinte Noul Frigider LG DoorCooling+.

În contextul pandemiei actuale este foarte imporant să ne alimentăm sănătos. Astfel, Frigiderul LG DoorCooling+ știe cum să păstreze toate alimentle proaspete timp mai îndelungat în comparație cu alte frigidere. Soluția este tehnologia LinearCooling. Compresorul linear inverter LG ajută la menținerea aspectului și a gustului produselor proaspete pentru mai mult timp reducând fluctuațiile de temperatură.

LG DoorCooling+ uniformizează temperatura din interior și răcește cu 35% mai rapid decât un sistem de răcire convențional. Acesta reduce semnificativ diferența de temperatură între partea interioară și partea de la ușă a compartimentului.

Toate frigiderele consumă energie electrică, mai mult de atât, 80% din aceasta pune în mişcare compresoarele. Compania LG a dezvoltat tehnologia Inverter, un compresor liniar exclusiv LG, care este mai silenţios şi totodată mai econom, făcând astfel frigiderele LG, mari sau mici, mai performante.

Astfel, cu Noul Frigider LG DoorCooling+ nu doar economisești consumul energiei, ci și timpul de dezghețare a produselor. Mulțumită camerei Fresh 0 Zone, unde peștele sau carnea pot fi păstrate la o temperatura constantă de aproximativ  0℃, gătitul acestora poate începe imediat, fără a aștepta ca acestea să se dezghețe.

De asemeni frigiderul  LG DoorCooling+ posedă și un aparat de gheață mobil. În cazul în care este nevoie de mai mult spațiu în congelator, tăvița cu gheață poate fi scoasă foarte ușor.

Bucură-te de alimentele și produsele proaspete cu Noul Frigider LG DoorCooling+.

Pentru achiziționare accesați site-urile mai jos:

facebook.com/LGMoldova/

instagram.com/lgmoldova/
https://lg.md/instaview/

Bomba – КУПИТЬ
Maximum – КУПИТЬ
HITECH – КУПИТЬ
ENTER.MD – КУПИТЬ

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!