/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Caz tulburător în raionul Florești. O femeie, înjunghiată în spate de concubin

missing
12 iunie 2020, ora 16:27

Caz tulburător într-o localitate din raionul Florești. O femeie, în vârstă de 37 de ani, a fost înjunghiată de concubin după o ceartă. Incidentul s-a produs ieri, 11 iunie, în jurul orei 21.00 după ce cei doi au consumat alcool.

Potrivit poliției, între ei s-a iscat o ceartă. În rezultat, bărbatul de 36 dea ani a luat de pe masă un cuțit de bucătarie și a înjunghiat-o în regiunea spatelui.

Femeia a fugit de acasă și a înnoptat la o vecină, fără a solicita ajutorul medical sau a chema poliția.

A doua zi, 12 iunie, aceasta s-a întors la domicliul său, unde a mai consumat alcool cu concubinul.

În aceeași zi, primarul localității a afla de cele întâmplate de la vecini și a chemat oamenii legii, iar femeia a fost transportată la Spitalul Raional Florești pentru îngrijiri medicale.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram