Noul Mercedes-Benz C-Class, unul dintre cele mai populare modele premium din segment şi din gama mărcii germane, este aşteptat să debuteze chiar în acest an, după premiera noii generaţii S-Class.

FOTO: instagram.com

Nu se cunosc prea multe despre evoluţia designului, deşi fotografii spion tot încă mai urmăresc prototipurile camuflate, însă se ştie că interiorul va fi inspirat de cel pe care îl va avea “nava amiral” – panoul de bord digital şi consola cu monitor central se va număra printre dotările standard.

Şi până automobilul va fi surprins pe drumurile publice cu o cantitate generoasă de folii camuflante date jos, iată poate cele mai calitate randări care prezintă cu aproximație formele noului C-Class în versiune de top AMG 63 S! Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!