/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Noua generaţie Mercedes-Benz C-Class este aşteptată în acest an. Cum ar putea arăta noul C 63 AMG

missing
12 iunie 2020, ora 15:00

Noul Mercedes-Benz C-Class, unul dintre cele mai populare modele premium din segment şi din gama mărcii germane, este aşteptat să debuteze chiar în acest an, după premiera noii generaţii S-Class.

FOTO: instagram.com

Nu se cunosc prea multe despre evoluţia designului, deşi fotografii spion tot încă mai urmăresc prototipurile camuflate, însă se ştie că interiorul va fi inspirat de cel pe care îl va avea “nava amiral” – panoul de bord digital şi consola cu monitor central se va număra printre dotările standard.

Şi până automobilul va fi surprins pe drumurile publice cu o cantitate generoasă de folii camuflante date jos, iată poate cele mai calitate randări care prezintă cu aproximație formele noului C-Class în versiune de top AMG 63 S! Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram