/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Pericolul care te paşte dacă în portbagajul maşinii tale este dezordine şi devii implicat într-un accident

missing
12 iunie 2020, ora 16:22

ADAC – cel mai mare club automobilistic din Germania și Europa – a efectuat un studiu cu două teste de impact în timpul căruia a evaluat impactul unei încărcături instalate haotic şi nefixate în portbagaj asupra siguranței pasagerilor din cabină.

FOTO: adac.de

Subiecții în aceste teste au fost două exemplare identice Volkswagen Golf. Volumul și greutatea încărcăturii folosite la fel a fost identică, dar în primul caz lucrurile au fost fixate, în timp ce în al doilea nu.

Accidentul simulat s-a desfășurat cu o viteză de 45 km/h, ambele autoturisme fiind lovite frontal într-o barieră dură, pe toată lățimea, scaunele posterioare din cabină fiind rabatate. Citeşte continuarea şi află rezultatele testelor, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram