/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

VW va începe livrările de ID.3 din septembrie, însă cu funcționalități neactivate

missing
12 iunie 2020, ora 15:15

Calendarul final pentru startul apariţiei pe drumuri a familiei de modele a fost stabilit. Comenzile finale pentru cele 30.000 de exemplare care alcătuiesc ediţia limitată de start “1st Edition” pot fi efectuate din 17 iunie în cele mai multe țări europene.

FOTO: autoblog.md

Ca semn de mulțumire pentru loialitatea față de brand şi timpul de aşteptare care s-a întins din cauza unor probleme, Volkswagen oferă tuturor oamenilor care au precomandat şi care doresc să intre în posesia unui ID.3 1st Edition, cât mai repede posibil, calitatea de membru în clubul 1st Mover Club.

Livrarea de maşini ID.3 1st către membrii clubului “primilor pionieri” vor demara de la începutul lunii septembrie. Află mai multe despre clubul menţionat şi consultă preţurile maşinii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram