Calendarul final pentru startul apariţiei pe drumuri a familiei de modele a fost stabilit. Comenzile finale pentru cele 30.000 de exemplare care alcătuiesc ediţia limitată de start “1st Edition” pot fi efectuate din 17 iunie în cele mai multe țări europene.

FOTO: autoblog.md

Ca semn de mulțumire pentru loialitatea față de brand şi timpul de aşteptare care s-a întins din cauza unor probleme, Volkswagen oferă tuturor oamenilor care au precomandat şi care doresc să intre în posesia unui ID.3 1st Edition, cât mai repede posibil, calitatea de membru în clubul 1st Mover Club.

Livrarea de maşini ID.3 1st către membrii clubului “primilor pionieri” vor demara de la începutul lunii septembrie. Află mai multe despre clubul menţionat şi consultă preţurile maşinii, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!