Una dintre cele mai faimoase curse de pe planetă a fost anulată în 2020 din motive evidente, însă aceasta a trecut în format virtual pentru prima dată! Cum va arăta, cum se vor desfăşura pit stop-urile şi alte lucruri simulate, vă invităm să vedeţi începând cu ora 15:30 (ora Moldovei) şi până mâine la aceeaşi oră!

Da, chiar şi în format digital, piloţi reali vor conduce maşini într-un simulator, pe rând şi fiind parte din echipe, timp de 24 de ore!

Cursa de 24 de ore de la Le Mans s-ar putea întoarce la anul în formatul în care este normal să se desfășoare, însă până se va întâmpla asta cei de la FIA, clubul ACO şi Motorsport Games au decis să o organizeze cu ajutorul platformei rFactor 2. Află mai multe detalii, inclusiv ce nume celebre din competiţiile reale participă şi urmăreşte cursa, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!