/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Cursa de 24 de ore de la Le Mans, în premieră simulată virtual, este online şi pe AutoBlog.MD

13 iunie 2020, ora 15:08

Una dintre cele mai faimoase curse de pe planetă a fost anulată în 2020 din motive evidente, însă aceasta a trecut în format virtual pentru prima dată! Cum va arăta, cum se vor desfăşura pit stop-urile şi alte lucruri simulate, vă invităm să vedeţi începând cu ora 15:30 (ora Moldovei) şi până mâine la aceeaşi oră!

Da, chiar şi în format digital, piloţi reali vor conduce maşini într-un simulator, pe rând şi fiind parte din echipe, timp de 24 de ore!

Cursa de 24 de ore de la Le Mans s-ar putea întoarce la anul în formatul în care este normal să se desfășoare, însă până se va întâmpla asta cei de la FIA, clubul ACO şi Motorsport Games au decis să o organizeze cu ajutorul platformei rFactor 2. Află mai multe detalii, inclusiv ce nume celebre din competiţiile reale participă şi urmăreşte cursa, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram