/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Premieră: Noile Porsche Cayenne GTS şi Cayenne GTS Coupe

missing
13 iunie 2020, ora 14:37

Cu noile Cayenne GTS și Cayenne GTS Coupe, Porsche își completează gama de SUV-uri cu două modele noi proiectate cu performanțe de conducere superbe în esenţa lor. Cayenne GTS Coupe devine şi primul SUV al mărcii care a primit terminaţii de eşapament scoase la vedere mai aproape de mijlocul barei de protecţie.

FOTO: autoblog.md

Caracteristicile cheie ale modelelor:

  • S-a revenit la motorul V8! În locul celui V6 de 3.6 litri, purtat de predecesor, s-a montat o variantă deforţată al celui creat pentru Cayenne Turbo S. Unitatea biturbo de 4.0 litri produce 460 CP (+20 CP) şi 620 Nm (+20 Nm).
  • Ambele modele pot face 0-100 km/h cu pachet Sport Chrono în 4.5 secunde (-0.6 s), în timp ce viteza maximă urcă până la 270 km/h (+8 km/h). Află mai multe detalii, dar şi cât costă maşinile în Republica Moldova, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram