Cu noile Cayenne GTS și Cayenne GTS Coupe, Porsche își completează gama de SUV-uri cu două modele noi proiectate cu performanțe de conducere superbe în esenţa lor. Cayenne GTS Coupe devine şi primul SUV al mărcii care a primit terminaţii de eşapament scoase la vedere mai aproape de mijlocul barei de protecţie.

FOTO: autoblog.md

Caracteristicile cheie ale modelelor:

  • S-a revenit la motorul V8! În locul celui V6 de 3.6 litri, purtat de predecesor, s-a montat o variantă deforţată al celui creat pentru Cayenne Turbo S. Unitatea biturbo de 4.0 litri produce 460 CP (+20 CP) şi 620 Nm (+20 Nm).
  • Ambele modele pot face 0-100 km/h cu pachet Sport Chrono în 4.5 secunde (-0.6 s), în timp ce viteza maximă urcă până la 270 km/h (+8 km/h). Află mai multe detalii, dar şi cât costă maşinile în Republica Moldova, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!