O cameră de bord dintr-un automobil care rulase acum câteva zile pe strada Grenoble din capitală a surprins stilul de conducere al unui conducător de Porsche 911, un automobil sport care se numără pe degete în ţara noastră.

Şoferul nu a ezitat să-şi arate “muşchii” spre nedumerirea mai multor colegi din trafic, care şi-au făcut deja o impresie despre el, punând într-o oarecare măsură într-o lumină proastă şi marca auto.

De ce a procedat astfel nu cunoaştem, însă graba l-a făcut să încalce mai multe reguli de circulaţie şi chiar să devină periculos pe stradă, iar viteza pe care a atins-o a fost departe de limita legală. Urmăreşte imaginile pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!