/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Un astronaut „reînvaţă” să meargă pe Pământ după 197 de zile pe Staţia Spaţială Internațională

13 iunie 2020, ora 12:18

Astronautul Andrew J. Feustel „reînvaţă” să meargă pe Pământ după 197 de zile pe Staţia Spaţială Internaţională și a prezentat secvenţe din procesul de reînvăţare a gravitaţiei. Videoclipul său încă mai face sute de mii de vizualizări la doi ani de la publicarea pe Twitter, potrivit digi24.ro.

Astronautul Andrew J. Feustel a arătat, la întoarcerea pe Pământ, cum arată procesul de reînvăţare a gravitaţiei. Americanul a stat şase luni pe Staţia Spaţială Internaţională.

La capătul misiunii sale, Feustel a dezvăluit cât de dur şi de îndelungat este procesul de reobişnuire cu mersul pe Pământ.

Simplul exerciţiu de a merge cu ochii închişi devine o experienţă care pare aproape imposibilă după cum se vede în imaginile filmate în 2018.

De câte ori vine vorba despre un echipaj uman care petrece mult timp în spaţiu, imaginile lui Feustel revin în atenţia publicului, cea mai recentă distribuire a secvenţelor adunând luna aceasta aproape un milion de aprecieri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram