Pilotul de Formula 1 Charles Leclerc a fost surprins conducând pe străzile din Monaco cu o viteză de peste 240 de km/h. Şi a făcut-o intenţionat, dar şi “legal”, la volanul celui mai nou Ferrari SF90 Stradale.

Toate s-au întâmplat în weekend-ul din 23-24 mai, atunci când ar fi avut loc Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco, cursa fiind anulată din timp.

Regizorul francez Claude Lelouch, pilotul Scuderia Ferrari și două exemplare ale celui mai puternic automobil Ferrari s-au reunit pe drumurile micului stat pentru ceea ce era destinat să fie o întâlnire de neuitat. Rezultatul a fost un scurtmetraj numit “Le Grand Rendez-Vous”. Îl poţi urmări alături de alte detalii şi o galerie foto, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!