/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Charles Leclerc, surprins cum merge cu peste 240 km/h pe străzile din Monaco, la volanul noului SF90 Stradale

missing
14 iunie 2020, ora 14:35

Pilotul de Formula 1 Charles Leclerc a fost surprins conducând pe străzile din Monaco cu o viteză de peste 240 de km/h. Şi a făcut-o intenţionat, dar şi “legal”, la volanul celui mai nou Ferrari SF90 Stradale.

Toate s-au întâmplat în weekend-ul din 23-24 mai, atunci când ar fi avut loc Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco, cursa fiind anulată din timp.

Regizorul francez Claude Lelouch, pilotul Scuderia Ferrari și două exemplare ale celui mai puternic automobil Ferrari s-au reunit pe drumurile micului stat pentru ceea ce era destinat să fie o întâlnire de neuitat. Rezultatul a fost un scurtmetraj numit “Le Grand Rendez-Vous”. Îl poţi urmări alături de alte detalii şi o galerie foto, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram