/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Potop pe străzile din capitală! Pe alocuri înălţimea apei depășește jumătate de metru

14 iunie 2020, ora 15:07

Ploaia torenţială care s-a abătut din această după amiază şi peste Chişinău a făcut din nou din mai multe străzi ale oraşului o mică Veneţie. Problema nu este de ieri şi nici de alaltăieri, însă şoferii au trebuit să se descurce cum pot şi să înfrunte valurile de apă pentru a ajunge la destinaţii.

Avertizarea Cod Galben anunţată de meteorologi în această dimineaţă este valabilă până aproape de miezul nopţii pe întreg teritoriul ţării, astfel încât ne putem aştepta la noi valuri de precipitaţii.

Iată care este situaţia pe unele străzi, filmată de diverşi conducători auto care au făcut publice imaginile pe o reţea de socializare. Vezi toate filmuleţele disponibile adunate la un loc, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram