Ploaia torenţială care s-a abătut din această după amiază şi peste Chişinău a făcut din nou din mai multe străzi ale oraşului o mică Veneţie. Problema nu este de ieri şi nici de alaltăieri, însă şoferii au trebuit să se descurce cum pot şi să înfrunte valurile de apă pentru a ajunge la destinaţii.

Avertizarea Cod Galben anunţată de meteorologi în această dimineaţă este valabilă până aproape de miezul nopţii pe întreg teritoriul ţării, astfel încât ne putem aştepta la noi valuri de precipitaţii.

Iată care este situaţia pe unele străzi, filmată de diverşi conducători auto care au făcut publice imaginile pe o reţea de socializare. Vezi toate filmuleţele disponibile adunate la un loc, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!