/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Anenii Noi: Momentul când un automobil este luat de ape, după care dispare într-un canal

missing
15 iunie 2020, ora 09:31

Ploaia de ieri a făcut prăpăd nu numai în Chişinău, ci şi prin raioanele ţării. Un exemplu este o locaţie din Anenii Noi, acolo unde scurgeri de apă au avut o intensitate atât de puternică, încât nişte automobile au fost luate pe sus, unul fiind dus chiar până într-un canal.

Un scurt filmuleţ arată momentul când gura de canalizare practic înghite un autoturism şi îl face să dispară din câmpul vizual în câteva momente.

Aşa s-a întâmplat că membri ai echipei sportive TERRA Valahia se aflau prin zonă pentru a participa la nişte antrenamente şi au intervenit pentru a acorda suport în a scoate maşinile care au ajuns în această capcană. Vezi toate imaginile disponibile pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram