Ploaia de ieri a făcut prăpăd nu numai în Chişinău, ci şi prin raioanele ţării. Un exemplu este o locaţie din Anenii Noi, acolo unde scurgeri de apă au avut o intensitate atât de puternică, încât nişte automobile au fost luate pe sus, unul fiind dus chiar până într-un canal.

Un scurt filmuleţ arată momentul când gura de canalizare practic înghite un autoturism şi îl face să dispară din câmpul vizual în câteva momente.

Aşa s-a întâmplat că membri ai echipei sportive TERRA Valahia se aflau prin zonă pentru a participa la nişte antrenamente şi au intervenit pentru a acorda suport în a scoate maşinile care au ajuns în această capcană. Vezi toate imaginile disponibile pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!