Ploaia torenţială de ieri a dat mări bătăi de cap pentru zeci de şoferi, asta după ce, la scurt timp de la startul căderii precipitațiilor, mai multe străzi s-au transformat în adevărate râuri de apă.

Am putut observa mai multe automobile care pur şi simplu au fost inundate sau avariate din cauza unei alunecări de teren, nenumărate plăcuţe de înmatriculare pierdute, însă a existat cel puţin un şofer care nu a întâmpinat niciun fel de problemă.

Un deţinător de Nissan Patrol de generaţie mai veche, care şi-a adaptat şi izolat maşina pentru a face faţă practic oricăror impedimente, care pot apărea pe drumurile obişnuite şi în off-road, a arătat că vehiculul nu se teme nici de inundaţiile care s-au înregistrat pe câteva porţiuni a străzii Albişoara. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum s-a deplasat prin zonă, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!