/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Jucătorii din NBA vor fi testaţi la fiecare două zile la coronavirus

missing
15 iunie 2020, ora 17:31

Jucătorii din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), care se pregătesc în vederea reluării sezonului, vor fi testaţi la fiecare două zile, începând din 23 iunie, pentru a evita riscurile legate de infectarea cu Covid-19, informează Reuters, scrie agerpres.ro.

Liga a trimis sâmbătă un comunicat tuturor francizelor, informându-le că jucătorii şi personalul esenţial al echipelor vor fi supuşi atât unui test pentru detectarea Covid-19, cât unui test de anticorpi.

NBA intenţionează să reia sezonul pe 30 iulie, cu 22 de echipe care se vor lupta pentru un loc în play-off, la Disney World, în apropiere de Orlando (Florida).

Sezonul din baschetul profesionist nord-american a fost întrerupt pe 11 martie, din cauza pandemiei de coronavirus. După 23 iunie, jucătorii şi personalul echipelor vor fi testaţi din două în două zile până la plecarea în Florida. Cantonamentele de pregătire vor debuta pe 9 iulie.

NBA va furniza, de asemenea, teste gratuite publicului din cele 21 de oraşe ale căror echipe vor participa la reluarea sezonului, conform raportului, care nu oferă detalii referitoare la protocolul de testare care va fi aplicat la Disney World, după reluarea sezonului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram