/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Veste bună pentru telespectatorii TV8. Televiziunea oferă un semnal mai puternic și de o imagine mai calitativă

missing
15 iunie 2020, ora 19:23

Veste bună pentru telespectatorii TV8. Postul nostru de televiziune este accesibil deja și prin Multiplex, adică poate fi urmărit prin intermediul serviciilor de televiziune digitală terestră. Asta înseamnă că semnalul va fi mai puternic, iar imaginea și sunetul – mai calitative.

TV8 a început să fie difuzat prin primul multiplex național de tip A din data de 1 iunie postul nostru devine, astfel, mai accesibil chiar și în zonele unde distribuitorii nu prestează servicii media audio-vizuale. Multiplex oferă și alte avantaje.

MIHAI IACOB, director general Întreprinderea de Stat Radiocomunicații: „În prezent avem 10 programe autohtone, produse în Republica Moldova, care sunt recepționate de către 96 procente din populație. De fapt, acesta este un program de integrare a țării în spațiul informațional”.

Conectarea la TV8 prin Multiplex devine și mai simplă.

OLGA GUȚUȚUI, DIRECTOARE DE PROGRAME TV8: „Să fie un televizor compatibil cu semnalul digital. Dacă este vorba despre un televizor mai vechi, atunci consumatorul ar trebui să-și plaseze un setbox, un dispozitiv care pemrite recepționarea serviciilor media audio-vizuale”.

În prezent, TV8 este singura televiziune independentă din Republica Moldova, disponibilă pe grila Multiplex.

TV8, ACCESIBIL ȘI PE MULTIPLEX

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram