/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

BMW-ul dus de apă în canal la Anenii Noi a fost scos după mai multe ore de intervenție! Ce a rămas din mașină

missing
16 iunie 2020, ora 11:47

Băieții din clubul de off-road Terra Valahia au reușit să scoată din canal BMW-ul care a fost dus de ape duminică la Anenii Noi. Misiunea de salvare a durat mai multe ore și a implicat forțele mai multor SUV-uri bine echipate, cât și a unui camion dotat cu tracțiune integrală.

Eforturile nu au fost de loc ușoare pentru membrii clubului, însă într-un final aceștia au reușit să scoată sedanul german din canal.

Păcat doar că în rezultatul acestui incident nu se mai poate alege mare lucru din mașina afectată de viitură. Vezi toate imaginile disponibile din cadrul operaţiunii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram