/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Doliu în lumea teatrului! A murit cunoscutul actor Victor Drumi

missing
16 iunie 2020, ora 17:15

Doliu în lumea teatrului! Cunoscutul actor de la Teatrul Național „Mihai Eminescu”, Victor Drumi s-a stins pe patul de spital. Artistul ar fi avut probleme cardiace. 

Vestea tristă a trecerii în neființă a lui Victor Drumi a fost făcută de colectovul Teatrului „Mihai Eminescu”.

„Colectivul Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” este profund îndurerat de trecerea (mult prea devreme!) la cele veșnice a dragului nostru Victor Drumi, Maestru în Artă, suflet de aur, soț, tată, bunel iubitor. Actoria era pentru Victor Drumi viaţa însăşi: vor rămâne vii în memoria colectivă personajele cărora le-a dat viață, cu har, la Teatrul Național „Mihai Eminescu” de la Chișinău și „Vasile Alecsandri” de la Bălți”, se menționează într-o declarație publică a Teatrului „Mihai Eminescu”.

Directorul Teatrului, Petru Hadârcă spune că Victor Drumi fusese internat de ceva timp la spital.

„Era internat la Cardiologie, de acolo a fost transferat, dar mai multe detalii nu știu. Încerc și eu să le aflu”, ne-a declarat Hadârcă.

Victor Drumi avea 70 de ani. Actorul a jucat zeci de roluri în piese de teatru care i-au adus aprecierea publicului. Printre ele, cel al lui Moș Fimca în „Pomul Vieții”,  Tache Farfuridi în „O scrisoare pierdută”, Kislearskii în „12 scaune” și multe altele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram