/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Premieră în SUA: Noua ediţie limitată Ford Mustang Mach 1

missing
16 iunie 2020, ora 16:15

Şi iată că a fost prezentat, după ce, chiar la început de vară, a fost anunţat printr-o serie de imagini teaser! Acesta este noul Ford Mustang Mach 1 de nouă generaţie şi trebuie să ascultați ce sunete face!

După o pauză de 17 ani, noul fastback coupe Mustang Mach 1 își marchează premiera mondială, devenind culmea modernă a stilului, manevrabilității și performanței mașinii cu motor V8 de 5.0 litri.

Ca și originalul, noul Mach 1 asigură o punte dintre modelele Mustang GT și Shelby, oferind putere de la un V8, îmbunătățiri aerodinamice funcționale unice, o suspensie modernizată în stilul maşinilor de competiţie și un cockpit focusat pe şofer. Explorează maşina în detalii pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram