Şi iată că a fost prezentat, după ce, chiar la început de vară, a fost anunţat printr-o serie de imagini teaser! Acesta este noul Ford Mustang Mach 1 de nouă generaţie şi trebuie să ascultați ce sunete face!

După o pauză de 17 ani, noul fastback coupe Mustang Mach 1 își marchează premiera mondială, devenind culmea modernă a stilului, manevrabilității și performanței mașinii cu motor V8 de 5.0 litri.

Ca și originalul, noul Mach 1 asigură o punte dintre modelele Mustang GT și Shelby, oferind putere de la un V8, îmbunătățiri aerodinamice funcționale unice, o suspensie modernizată în stilul maşinilor de competiţie și un cockpit focusat pe şofer. Explorează maşina în detalii pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!