Libertatea de a călători oriunde este esențială pentru misiunea companiei americane Tesla, astfel încât acum în 2020 este bucuroasă să anunţe despre disponibilitatea pe piaţă a primului autoturism electric cu o autonomie care se poate ridica la peste 400 de mile (circa 650 km, 647 mai exact).

Amintim că de la introducerea lui Model S în 2012, în toţi aceşti ani autonomia i-a fost mărită treptat de la cea de start – 265 mile (426 km).

Începând cu 15 iunie 2020, toate maşinile Tesla Model S Long Range Plus în specificaţie nord americană au o autonomie oficială de 402 mile, certificată de EPA, reprezentând o creștere cu aproape 20% în comparație cu oferta unui Model S 100D din 2019, cu același design al bateriei. Află mai multe despre cum a putut fi atinsă noua cifră, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!